Presentasjon av våre hunder og valpekull

Fellestur er alltid spennende.

Vi lemper hunder og folk i bilen og kjører til Oslo og tilbringer dagen sammen med andre hundefolk.  Man kan trykt sei man er galen, men hundene har veldig godt av å komme seg ut å treffe andre hunder og folk. Kjekt er det å se at hunden oppfører seg. Vi har møtt settere, vorstere, staffer, cavalier, buhund og diverese andre rasere. Alt dette har gått heilt fint, til og med løse hunder går fint, når bare eireren har kontroll på sin hund. Ein hund har likevell skapt problemer, eller retter sakt eieren som manglet kontroll på hunden sin. Å komme gående med ein liten shiba i langline mot ein stor flokk med nuffer, det er å be om bråk. Shiba er ingen stor rase, men det er tøffe hunder, som gjerne tar ein kamp om dei føler seg pressa. Det å møte ein stor flokk med store hunder, er klart trigger ein liten hund, og da er angrep beste forsvar. I slike tilfelle er det vår plikt som hundeeier å ha kunnskap om følgende:

1 Hva slaks hund er det eg har. Hva må eg tenke over med tanke på andre hunder. Som nuffeeier, veit vi at hunden våre er sosiale, helst for soiale til at det går å slippe dei løse rundt andre.

2 Hvordan påviker min hund andre. Ein setter er noe av det mest frustrerende å treffe på for oss med nuffer. Ikke fordi det er noe galt med settere, men dei har eit mye høgere stressnivå, enn det ein nufe takler.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.06 | 21:41

Hei. Vi har ingen valper per i dag, men håper det skal bli valper i September ein gang.

...
16.06 | 21:06

Hei. Vi håper at det skal bli eit kull ut på høsten her ja. Tipper ho kommer i løpetid i løpet av juli, så da vil det bli valper i september ein gang.

...
11.06 | 17:02

Hei! Vi er et voksent par som vurderer å skaffe oss New founlandsvalp. Vi har hatt en New founlandshund og tre Berner Sennen tidligere. Ser du snart har kull :)

...
02.06 | 12:52

Hei, vi er et par i 50 årene fra Karmøy utenfor Haugesund som er interessert i en ball helst hannhund og lure på om dere har valper? Bor i eget hus og har 2 hun

...
Du liker denne siden