Presentasjon av våre hunder og valpekull

Fellestur er alltid spennende.

Vi lemper hunder og folk i bilen og kjører til Oslo og tilbringer dagen sammen med andre hundefolk.  Man kan trykt sei man er galen, men hundene har veldig godt av å komme seg ut å treffe andre hunder og folk. Kjekt er det å se at hunden oppfører seg. Vi har møtt settere, vorstere, staffer, cavalier, buhund og diverese andre rasere. Alt dette har gått heilt fint, til og med løse hunder går fint, når bare eireren har kontroll på sin hund. Ein hund har likevell skapt problemer, eller retter sakt eieren som manglet kontroll på hunden sin. Å komme gående med ein liten shiba i langline mot ein stor flokk med nuffer, det er å be om bråk. Shiba er ingen stor rase, men det er tøffe hunder, som gjerne tar ein kamp om dei føler seg pressa. Det å møte ein stor flokk med store hunder, er klart trigger ein liten hund, og da er angrep beste forsvar. I slike tilfelle er det vår plikt som hundeeier å ha kunnskap om følgende:

1 Hva slaks hund er det eg har. Hva må eg tenke over med tanke på andre hunder. Som nuffeeier, veit vi at hunden våre er sosiale, helst for soiale til at det går å slippe dei løse rundt andre.

2 Hvordan påviker min hund andre. Ein setter er noe av det mest frustrerende å treffe på for oss med nuffer. Ikke fordi det er noe galt med settere, men dei har eit mye høgere stressnivå, enn det ein nufe takler.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.08 | 22:34

Hei! Er det noen planer for nye kull i 2022? Mvh Bernt

...
07.03 | 10:06

Dere er så seriøse og derfor vil eg så gjerne ha hund akkurat av Dere mvh Aase❤️

...
07.03 | 00:34

Hei. Nei ho gjekk desverre tom, så det blir ikke valper her før vi har noe ny tispe vi kan ha kull på.

...
06.03 | 13:23

Har dere ikkje fått valper i februar?Venter på svar 😊Mvh Aase

...
Du liker denne siden