Presentasjon av våre hunder og valpekull

Captein Mikke, f januar 2014

Dert er farlig å bare skulle ta ein tur innom å titte, spesilet når det er kull vi har fått ta del i fra den spede begynnelse. Vi har jo mer enn nok hund allerede, og trenger absolutt ikke ein hanhund til. Det måtte bare gå som det har gjort før, vi blei forelska i ein av valpene. Ein liten plugg av ein kar, med bare så mye energi.

8 uker gammel, flytta dermed Mikke hjem til oss. Plutselig hadde vi i løpt av bare mnd fått oss to hvit sorte. Med Mikke, hadde vi nå plutselig fem hunder under 2 år i huset. Det skal ikke nektes på at det har vært tøft i perioder. I tillegg hadde vi også lenge att fleire av valpene fra Qkullet. Man kan trykt seie det at det har vært liv.

Mikke har heldigvis vært ein stødig og rolig hund fra dag ein. Han har kunne sovet midt på golvet, mens dei andre valpene nesten reiv ned huset rundt han. Kun på eit felt har han gitt oss noen utfordringer. Han er super glad i mat, og har verken tid til å vente, eller lyst til å dele med dei andre. Det er ikke reint få episoder vi har måtte gripe inn i for at ikke han skal ta all maten.

I vann er Mikke ein sikker arbeidskar. Han tar utfordringer på strak arm, og liker å jobbe. I ein alder av 1,5 år, har han allerede rukke å konkurer i VP2. Med litt meir finnpussing og litt tid, håper vi at han kan være klar for Elite i løpet av neste sommer. Kanskje vi kan få oppleve å se både han og to av hans søsken i elite til neste år? Det er i hverfall heilt tydelig at han trives i vann, og det gjør søskna også.

Man bør som sakt aldri reise for å bare se på eit kull, for da endern man som oftest også opp med hund. Som liten var Mikke ein veldig flott valp. Harmonisk og med flotte detaljer. Han er fortsatt ein flott hund, som eg er meir enn stolt av, men desverre har han ikke blitt så stor som eg håpte. Skal ærlig seie at størrelse har betydning for meg, og at det er litt kjedelig at han har blitt så liten som han har, men eg bytter han ikke bort, og han er fortsatt ung, og kan forandre seg.( Veit jo selvsakt det at han aldri blir stor, men det er lov å drømme, og heldigvis er Maybe stor) Ser man bort fra størrelsen, er det lett å finne gode detaljer på han. Han er kompakt og har eit utmerket hode ( både utenpå og inni) han er godt tegna ( selv om han så klart kunne klart seg uten litt av tikkingsen) Han er avlest med A foran og B bak. Han sier aldri nei til å være med på noe som helst, selv om han så klart kunne hatt litt lengre steg. Veldig glad for at vi fikk lov til å kjøpe han, og på den måten fikk litt mer å bygge på med tanke på det hvit sorte.

               

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.08 | 22:34

Hei! Er det noen planer for nye kull i 2022? Mvh Bernt

...
07.03 | 10:06

Dere er så seriøse og derfor vil eg så gjerne ha hund akkurat av Dere mvh Aase❤️

...
07.03 | 00:34

Hei. Nei ho gjekk desverre tom, så det blir ikke valper her før vi har noe ny tispe vi kan ha kull på.

...
06.03 | 13:23

Har dere ikkje fått valper i februar?Venter på svar 😊Mvh Aase

...
Du liker denne siden