Presentasjon av våre hunder og valpekull

P kullet. f 06.06.13 Polka Sherifen

Den 6.6.13 såg Sheriffen dagens lys, etter god hjelp fra vetrinærer som henta han ut ved hjelp av keisersnitt. Ein stor og rund valp, og nok ein gang feil farge i forhold til hva eg hadde på ønskelista mi. Det er liksom litt rart med det, men to ganger har vi hatt keisersnitt, og begge gangene har det kun vært ein levende valp. Begge gangene har det vært hanne, og begge gangen har den vært svart. Er sikkert ein meining med det, men nå var eg veldig innstilt på at eg ønsket meg ein brun hanne til flokken. ( For nok pent legge det ønske på vent noen år til. Nå har vi mer enn nok hunder, og da spesilet hannhunder. Tre svarte og ein hvit sort holder lenge)

Vi skal nok se på Sherifen som eit bonus, for han blir den einaste valpen etter Tango. Da vetrinæren hjalp han ut, vart det og oppdaga betennelse i livmora til Tango, og for å redde ho, vart livmora fjerna. Kan trykt sei at det var ein skuffelse, men man leiker ikke med helsa til hundene våre. Så viktig er det ikke å ha kull på dei. Man kan trykt seie at enebarn er krevende, og så også denne gangen. Tango var suveren som mor. Flink til å stelle han, mer enn nok melk og samtidig rolig. Slik sett var det heilt minnimalt med arbeid. Siden han var født på våren, og enebarn, vart det også til at han vart med oss overalt fra første stund. Alt tre uker gammel, var han med oss til Bergen. Skal ikke fornekte at det skapte oppmerksomhet. Han vart dulla med fra alle kanter, og man kan trykt sei at det har følgt han videre. Den dag i dag, ser han på seg selv som konge og rekner med at alle vil gi han oppmerksomhet.

Vi hadde fleire som ville kjøpe han, men fra første stund var det bestemt at han skulle bli hos oss. Han har utvikla seg fint, er avlest med A hofter og 0 foran, men har desverre fått underbitt. Dette er ikke verdens undergang, men det gjør det ikke så aktuelt å stille han. I forhold til min standar, er han også litt liten, selv om han har utvikla seg det siste året, og nok faller inn under det man kaller ein midels stor hannhund.

I vann fungerer han fint. Trives med å jobbe, og er veldig glad i mat. Har man mat, trur eg nesten man kan be han om hva som helst. Desverre meiner han også at han skal ha mat når det passer han, så i samband med foring klarer han å stresse seg selv opp i uante høgder. Utenom mat er det veldig lite som stresser han. Han tar nye ting på strak arm, og kan slappe av hvor som helst.

Kort fortalt kan man beskrive Sherifen som matglad, sosial og kongen på haugen. Elsker å erte på Obelix, og skulle nok mer enn gjerne tatt han vist han fikk muligheten til det.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.08 | 22:34

Hei! Er det noen planer for nye kull i 2022? Mvh Bernt

...
07.03 | 10:06

Dere er så seriøse og derfor vil eg så gjerne ha hund akkurat av Dere mvh Aase❤️

...
07.03 | 00:34

Hei. Nei ho gjekk desverre tom, så det blir ikke valper her før vi har noe ny tispe vi kan ha kull på.

...
06.03 | 13:23

Har dere ikkje fått valper i februar?Venter på svar 😊Mvh Aase

...
Du liker denne siden