Presentasjon av våre hunder og valpekull

O kullet, f 04.11.12 Ona, Obelix

Da er vi komt til 18. desember og O kullet. O kullet er andre kullet til Jada og Gladiator. Ettersom vi var veldig godt fornøgd med hvordan M kullet hadde utvikla seg, valgte vi å gjøre kombinasjonen om att. Kan trykt seie eg er glad for det, og mitt siste hjertebarn Ona, er eit resultat av dette kullet. Selv om dei er samme kombinasjon, er kulla veldig ulike. Mens dei første var roen selv, kan vi ikke si det samme om dei her. Ona har satt mange grå hår i hode på meg alt, men ho er også bare gull verdt.

Denne gagnen var det letter å få solgt valper, men vi hadde ikke før solgt den siste, før dei første kom tilbake. Heldigvis fant vi forholdsvis fort nye eiere til ho, og det er ikke negativt å selge hunder til Tyskland. Marshall er lagt merke til, og det er fleire som ønsker hund etter dei samme linjene.

Oboy har havna på sørvestlandet, og har blitt ein staselig hund. Kunne vært større, men heilt greit. Er alltid kjekt når det dukker opp bilder av han på FB, for han har ein eier som kan å ta bilder av hunder.

Obelix, kom tilbake til oss 1 år gammel, og han blir her. Han er snill som dagen er lang i dei fleste situvasjoner, men kan virke skremmende i andre. Han og Sherifen kan man mildt sakt sei ikke har funne tonen. I perioder er det nesten som man føler behov for ein festning mellom dei, mens andre ganger kan dei ligge fint ved siden av hverandre og slappe av. Han har også eit stort behov for å prøve å dempe dei andre i samband med bråk, men det resultere berre i at han og lager bråk. Som vakthund er han suveren, og heile nabolaget hører når noen fremmende nermær seg hundegården. Desverre har vi og han litt ulikt syn på hvem som er fremmende og, så vi kan ikke forvente at noen går inn til han og tar han ut.

I vann derimot, er Obelix heilt rå. Det er vel knapt noen hund som har hatt den arbeidsiveren i vann som det han har. Han bare nyter å få oppgaver i vann, og tar nye ting på strak arm. I høgt tempo, kan eg love det har blitt noen artige bilder også.

Ona elsker også å jobbe. Ho har ein framdrift som ikke er likt noe, og kan gå å dra meg heile vegen opp til Rongstadkollen uten å blunke. Ho jobber også utmerket i vann, men leser meg som ei åpa bok. Dette har resultert i at ho melder fulstendig ut på prøver desverre.

I flokken er Ona ein av bråkemakerene. Ho elsker liv og røre, og tar seg ikke betalt for å erte på seg dei andre. Ho trur vel helst at ho har vinger også der ho hopper etter både folk og andre hunder. Jaktlyst er det også på ho, men med tida har det heldigvis roa seg.

Det mest negative med Ona er størelsen, Ho har blitt ei lita tispe, som er langt under det eg ønsker. Skal tru om det er gener fra Punky som kommer frem att.

Osa er sprettballen i kullet. Ho har størrelse og motor,og er kreativ. Virkelig ei som oppdrar sin eier, men heldigis veit eirer hva ho kan få bestemme og ikke.

Siste valp i kullet er Thea. Det sto mellom ho og Ona, men eg er glad eg valgte Ona, selv om Thea har blitt større. Nok ein kreativ valp, som gir stor glede til sin familie.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.08 | 22:34

Hei! Er det noen planer for nye kull i 2022? Mvh Bernt

...
07.03 | 10:06

Dere er så seriøse og derfor vil eg så gjerne ha hund akkurat av Dere mvh Aase❤️

...
07.03 | 00:34

Hei. Nei ho gjekk desverre tom, så det blir ikke valper her før vi har noe ny tispe vi kan ha kull på.

...
06.03 | 13:23

Har dere ikkje fått valper i februar?Venter på svar 😊Mvh Aase

...
Du liker denne siden