Presentasjon av våre hunder og valpekull

D kullet, f 27.09.02 Duski, Makximus og Bamsegutt

I hundeverden kommer generasjonen tett, og tre år etter vårt første kull, fikk vi gleden av å ta i mot vårt første kull på egen avla tispe. Anastasia var mor, og Amandus som vi og hadde brukt på Punky, var far. Det er alltid spennende med kull, men eg kjenner at noen kull setter mer spor enn andre. Dette var eit slikt kull. Tre hanner skulle få vekse opp. Tre ulike individer, som havna i tre ulike familier. Duski havna hjå eit voksent par. Første gangs hundeeiere, som fikk seg ein aktiv sterk hund. Kan trykt sei det vart noen tlf fram og tilbake her, men han hadde det supert, og dei lærte. Det at det vart fleire nuffer der, forteller også noe om det gode gemytte han hadde. Tittelen N uch fikk han og, som ein av dei første fra vår kennel. 

Dei to andre havna hjå yngre familiefolk først. Dei to var også aktive hunder, og vart nok litt mer hund enn det som vi klarte å formidlle før dei kjøpte. Det er ikke til å fornekte at nuffer er store hunder, og når dei da får seg store hanhunder, ja da blir det fysisk mye hund. Vi kan nok ikke stikke under ein stol, at våre linjer gjerne er litt over middels aktive og kreative også. Noe dei to her trykt kan seies å være. Det var langt fra lett verken for oss eller ny eier å slite ut Bamsegutt, men eit langt og godt liv fikk han. Maximus vart også omplasert, men desverre fikk vi aldri kontakt med ny eier der. Travel hverdag fra vår si side får ta ein del av skylda for det, men så klart skulle vi ønskt at nye eier tok kontakt og fortalte oss hvordan det gjekk med han. Tar for gitt at han nå er borte, men er det noen som kjenner ein stor svart nuffe med navn Don Maximus, så blir vi veldig glad for å høre fra dei. Er det andre som også har overtatt omplaseringsnuffer fra oss, må dei mer enn gjerne ta kontakt. Vi blir alltid glad når det dukker opp hunder som vi ikke har hørt fra på lenge. Hver enkelt hund har satt sitt fotspor i hjerte vårt, og det går aldri bort.

Noe som går igjen når folk kontakter oss om valp, er at dei skal ha ein ny nuffe slik som den dei hadde før var. Dette slår aldri til. Det er fleire grunner til det, men som menneske er vi flinke til å glemme. Derfor anbefaler vi nå alle våre valpekjøpere til å skrive ned det valpen finner på. Om ti år er denne valpen også gammel og rolig, og da vil alle nye valper virke aktive og kreative. Har du da ei bok som du kan hente fram att, vil mange se at det er mer likheter enn dei først trur. Forskjeller er det så klart på alle valper og hunder, og det er langt fra sikkert at du kan trene dei likt. Vi som har flere hunder ser dette daglig. Ingen hunder er like, alle har sine sterke og mindre sterke sider.

På bilde er det Don Maximus som er sammen med Anastasia.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.08 | 22:34

Hei! Er det noen planer for nye kull i 2022? Mvh Bernt

...
07.03 | 10:06

Dere er så seriøse og derfor vil eg så gjerne ha hund akkurat av Dere mvh Aase❤️

...
07.03 | 00:34

Hei. Nei ho gjekk desverre tom, så det blir ikke valper her før vi har noe ny tispe vi kan ha kull på.

...
06.03 | 13:23

Har dere ikkje fått valper i februar?Venter på svar 😊Mvh Aase

...
Du liker denne siden