Presentasjon av våre hunder og valpekull

C kullet, født 5 mars 02

C kullet var etter Gjerterud og Chlagskipet Bamse. Her var det 8 valper som fikk vokse opp. Fem hannhunder, deriblant ein brun og tre tisper. Dette var eit aktivt kull, som alt i valpekassa viste seg virkelig fram.Dei var ikke mange dagene gamle da dei kom seg ut av valpekassa, og selv kennelhoste før fylte ei uke, satte dei noe tilbake. Gjerterud var ei heilt anna mor enn det Punky var, noe som bød på nye utfordringer. Her var det ingen kjære mor, etter at dei to føste dagne var over. Gjerterud gav mat når det passa ho, og da måtte dei bare være der med ein gang, det var knapt ho hadde tid til å sette seg ned. I ettertid har vi lært oss å sette pris på slike tisper, for det har vist seg at valpene etter Gjerterud aldri har vært noe problem med matlyst, tvert i mot.

HD statestikken etter Gjerterud har langt fra vært noe å rope hurra for. Gjerterud selv er fri og mor til Gjerterud har ein friprosent på 86,4, noe som er veldig bra med så pass mange avkom etter seg rønka. Bamse er og fri, men likevell slo det heilt feil med tanke på HD på valpene. Det som derimot er gledelig, er at selv dei med sterk grad har blitt godt voksne. Chevy skulle få bli heile 13,5 år. Både Circa, Candy og Collin skulle også vi få ha med oss til dei paserte ti år. Den einaste som gjekk tidlig av dette kullet var Carl Odin som hadde dårlige hofter, og som blei påkjørt i ung alder.

To hunder skulle utmerke seg fra dette kullet. Circa og Crasy Litel Bears skulle begge få gå videre i avel. Crasy fikk to kull, men desverre har ingen derfra gått vider i avel, noe som er synd med tanke på størrelse og gemytt. Cirka hadde tre kull, og fra dei har det vært hunder som har gått vider i avel, noe som er veldig gledelig, Går vi inn på stamtavla til hunder fra Belgia, er det ikke umulig at vi finner ein Hjerteknusern bak i linjene.

At Gjerterud var kreativ var ein ting, men ho gav også videre sin kreativitet, noe vi rett som det er blir minna på. Trur samtlige av valpekjøperne fra C kullet kan dra fram dei utroligste historier. Selv Sissel har flere historier om Circa fotpiraya.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.08 | 22:34

Hei! Er det noen planer for nye kull i 2022? Mvh Bernt

...
07.03 | 10:06

Dere er så seriøse og derfor vil eg så gjerne ha hund akkurat av Dere mvh Aase❤️

...
07.03 | 00:34

Hei. Nei ho gjekk desverre tom, så det blir ikke valper her før vi har noe ny tispe vi kan ha kull på.

...
06.03 | 13:23

Har dere ikkje fått valper i februar?Venter på svar 😊Mvh Aase

...
Du liker denne siden