Presentasjon av våre hunder og valpekull

Punky, Colargols lille havfrue.

I dag har vi feira bursdag her i huset. M kullet er fem år i dag, og vi heiser flagge for dei alle sammen. Gratulere så mye med dagen til Mocca, Marshal, Moskus, Matti og Mariska. Vi er stolte av dere alle sammen, og når vi ser bakover på stamtavla deres, finner vi følgende hunder. Jada og Gladiator er foreldra deres, Anastasia er mor til Gladiator, mens Punky er mor til Anastasia. Det å kunne se at linjen våre går tilbake til Punky er stort. Ho var vår førte tispe og virkelig ein hund med stor Personlighet. Punky er født 18.07.97 på brylaupsdagen til ei god vennine av oss, og var lenge etterlengta. Fra dag ein, utmerka ho seg med tanke på personlighet. Alt som lita surra ho oss rundt lillefingeren. Dei andre hundene vi hadde, ville langt fra ha noe med ho å gjøre i starten, men det gjekk seg til. Punky hadde ein stor dose kreativitet og pågangsmot. Dett var ikke noe som stoppa denne lille frøkna, og mer enn ein gang sto eg med hjerte i halsen. Denne frøkna kunne legge på svøm i strie elver, og svømme midtfjords i dei vann ho fant.
Ho smakte på strømmgjerde, og rota seg bort i hestebeina slik at vi måtte til vetrinæren med ho. Vetrinæren stussa veldig på ho da han møtte ho utom kontore rett etter, for den som stakk fra oss og løp bort til han, det var Punky. Ho bare elska alle menneskene som var rundt ho. Punky vart aldri noe stor tispe, og pga underbitt, gjorde ho det heller aldri bra på utstiling, selv om det vart ein ck på ho og. I  vann derimot, var Punky i sitt ess. Det både kunne ho og likte ho. Trur nok Punky er ein av dei hunden som har starta fleste ganger i vann. Siste prøve gjekk ho i ein alder av ti år.

To kull skulle det bli på Punky. Det første kullet var med Forman og her vart det 6 valper. To tisper og fire hanner. Det neste kullet var med Amandus, som var hvit/sort. Her vart det tre valper. To hanner og ei tispe. At lille Punky kunne få så store valper, vitner om at selv om ho var lita, så kunne ho gi stort. I valpekassa var ho suveren. Hvem som helst kunne gå oppi til dem, men inge kunne prøve seg på tull med valpene hennas. Punky kan trykt seies var gull verdt for oss i starten. Det er fleire enn oss som minnest ho.

Punky hadde bronse og sølvmerke i både vann og lydighet. Ho var med oss på alt, og var ein hund som bare tok alt på strak pote. Da ho begynte å dra på åra, fikk ho lov å flytte til Inger og Bjørn. Dette var eit tungt valg for oss, men hundens beste var det viktigste i det valget. Man kan trykt sei ho vart dronninga i huset der også. Selv om det var tungt for oss å ikke ha ho med oss hver dag, var det eit riktig valg for Punky. Kan heilt trykt sei det at ho ikke hadde blitt like gammel hjå oss.

På bilde er det Punky, Anastasia og Gladiator, tre generasjoner.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.08 | 22:34

Hei! Er det noen planer for nye kull i 2022? Mvh Bernt

...
07.03 | 10:06

Dere er så seriøse og derfor vil eg så gjerne ha hund akkurat av Dere mvh Aase❤️

...
07.03 | 00:34

Hei. Nei ho gjekk desverre tom, så det blir ikke valper her før vi har noe ny tispe vi kan ha kull på.

...
06.03 | 13:23

Har dere ikkje fått valper i februar?Venter på svar 😊Mvh Aase

...
Du liker denne siden