Presentasjon av våre hunder og valpekull

Rex f 1992
Vi går tilbake til Rex i dag. September 92 kom han inn i midt liv, Eit inpuls, ein blanding, ein liten plan, som skulle få bli til 17 år med gleder. Man kan si hva man vil, men ein trofast hund, bør alle få oppleve. Dei er der samme hvordan dagen din er, og dei elsker deg. Målet med vårt oppdrett, er at fleire skal få muligheten til å ta del i den gleden det er å leve sammen med ein hund. Rex og eg skulle få 17 år sammen.Det er 17 år med gode minner. 17 år der han var der for meg og etterhvert dei andre som vart ein del av familien. Ingen vil noen sinne kunne ta hans plass, og eg veit at det er veldig mange andre som også har gode minner om han. Man kan si bare ein hund, men der er vi mange som veit at det ikke er sant. Det er ikke bare ein hund, når man kommer til Rex. Rex var Rex og ingen kan ta hans plass i familien. Rex var med på turer, han sov på romme til Marita og Matias. Rex oppdrog valpene vi hadde gjennom dei åra han var med oss. Rex var der da eg flytta for meg selv. Han var der da eg starta opp med rideskule og småbruk. Han var der da eg traff Martin og Sorry. Han var der da eg innsåg at det var fleire måter å ha hund på. Rex var der da vi gifta oss, han var der da ungane vart født. Han var der da ungene lærte å gå. Han var der da eg jobba på internatskule, og han var der da vi kjøpte oss hus. Han var med på alt, og har satt sine spor, selv om han var bare ein blandingshund. Rex vil alltid være med oss i minna, og derfor er det heilt naturlig at han starter åres julemimring.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Kari Flobak | Svar 01.12.2015 01.57

Nydelig skrevet til minne om noen som har stått deg nær og tydelig har satt sine dype spor!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.11 | 22:52

Hei. Ikke noe problemer med å selge til Sverge. Bare å kontakte oss.

...
08.11 | 08:30

Hej, jag bor i Sverige men är jätteintresserad att skaffa en newfoundland, skulle det vara några problem om man inte bor i Norge?

Varma hälsningar

...
18.10 | 19:13

Hei. Per i dag har vi ingen som skal omplaseres. Anbefaler deg å følge med på siden til Newfoundlandshund klubben, eventuelt høre rundt i miljøet.

...
18.10 | 17:55

Er ute etter voksen nuffe til omplassering.

...
Du liker denne siden