Q- kullet født 22.12.13

Stamtavla til Q kullet

  Innavlskoeffisient 6,494%              

Q KULLET

22.12.13 kom vårt Q-kullet til verden. 6 tisper og to hanner. Hjerteknusern Mocca er den stolte mor. Fødsel og dei første dager har vært fine. Mocca har gjort det alle meste selv, og vi trenger kun å følge med og kose oss. Ei uke gammel har alt flere pasert ein kg. Minste ligger på 900g, så det er eit gjamt kull.

To uker.

Valpene er i dag to uker. Vekta ligger mellom 1200g og 1470g. Dei er begynt å få gliper på augene så det er nok ikke lenge før dem skal ta verden inn gjennom synet også. Kravler rundt i heile kassa, og roter seg stadig ut på golvet. Når dem da ikke kommer seg bort til Mocca slik dem har planer om, hører du dem veldig godt. Volume på stemma er det ikke noe å si på. Sterke i beina er dem også, så dem er godt oppe å går alt. Mocca er flink med dem, men bruker ikke mer tid enn nødvendig i kassa. Det er mye mer atraktivt å være sammen med oss og ute på tur. For se om vi ikke kan få tatt noen nye bilder av dem i begynnelsen av uka.

Snart tre uker.

Dagene går veldig fort, og valpene er snart tre uker. Aktive å fine, og vokser som bare det. Vi har klipt klør og begynt med litt valpefor, noe som går ned på høgkant.  Begynner å slappe litt mer av nå som  dei begynner å bli så pass store.

5 uker og tiden går fort.

Da har valpene rukke å bli fem uker. Tida går veldig fort. Pga kennelhoste har vi ikke tørt å ta dei ut før nå, men det har ikke stoppa valpene. Dei er veldig glade i mat, og prøver seg stadig på Mocca, men ho veit å sei fra når ho ikke vil gi dei. Vekta er nå komt opp i 4 kg pluss minus, og Marita har i kveld gitt makkur og klipt klør att.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Margrethe | Svar 04.04.2018 23:41

Hei. Dette er Nellis kull ja. Det har sneke seg inn ein feil her, som vi skal få retta opp. Takk for at du sa fra om det.

Stefan | Svar 01.04.2018 21:23

Detta måste vara Nellies kull.
Står dock 2012 på Q kullen på samlingssidan så jag vårt lite förvirrad 😃

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.10 | 03:21

Ønsker en nuffe, har hatt 2. Første fikk jeg i 1994 fra Mandal hadde gutten i 8 år så tok kreften han. Hadde en brun tipe skjønneste vesen. Har nå blitt ufør og

...
23.09 | 09:35

Då venter vi til neste paring med hund,vil gjerne ha ein brun som ikkje alle har mvh Aase

...
20.09 | 13:35

Så synd det var,både for dere som hadde lagt arbeid i det og vi som ynskjer oss så inderlig ein god bamse mvh Aase Kamben

...
18.09 | 19:21

Hei. Ho gjekk desverre tom, så det blir ikke noen valper i denne omgang. Vi prøver på nytt etter jul.

...
Du liker denne siden