Standard side

Hjerteknusern Katinka

Katinka og Lady i spann med trekkhunder.

Katinka er en middels stor tispe, men veier hele 64-67kg. Kraftig med en mørk fin brunfarge. På grunn av tyngden hennes ligger ho tungt i vannet og må jobbe mye når ho svømmer. Men ho har en arbeidsvilje som er imponerenes. det eneste som stopper henne er bølger. Det liker ho ikke noe særlig. Men ho har klart opprykk til VP2 og har vært nært opprykket til Elite på vannprøvene i 2012. Ho har i tillegg konkurrert i vann i Frankrike og Belgia. Ikke helt opp, men er stolt over hvordan ho taklet situasjonene der.

PÅ land er ho også aktiv. Har hatt ho i spann med trekkhunder noe ho viste å sette pris på. I skogen er ho også aktiv. Det er ikke uten grunn at ho er den eneste av våre hunder som har blitt bitt i snuta av hoggorm. Og det til og med 2 ganger. Måtte også en tur til veterinær med ho som valp, da ho hadde klart å finne noe rottegift. Heldigvis oppdaget vi det raskt.

Utstilling er det en fin hund å ha med seg. Syns det er gøy med andre hunder og elsker å springe i ringen. Dommerne er delte i sin mening om ho, men har gjort det bra der også. 

Hundekjøring
Katinka og Lady settes i spannet.
Fokusert
Da er vi klare til å dra
8 spann
Da er vi i gang for fullt
Ferdig
Når man har motivasjonskilde foran så gir man ekstra på

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.11 | 22:52

Hei. Ikke noe problemer med å selge til Sverge. Bare å kontakte oss.

...
08.11 | 08:30

Hej, jag bor i Sverige men är jätteintresserad att skaffa en newfoundland, skulle det vara några problem om man inte bor i Norge?

Varma hälsningar

...
18.10 | 19:13

Hei. Per i dag har vi ingen som skal omplaseres. Anbefaler deg å følge med på siden til Newfoundlandshund klubben, eventuelt høre rundt i miljøet.

...
18.10 | 17:55

Er ute etter voksen nuffe til omplassering.

...
Du liker denne siden