Taco

13 uker i morgen og snart stor gutt.

Fem uker har alt gått siden vi sendte Turbo i fra oss, med dei to andre dagen etter. Det har vært fem spennende uker for Taco som blei enebarn i løpet av eit døgn. Mye har han fått oppleve og mye mer skal det bli. Viktige er at han får oppleve ting på egne ben, og ikke bare som ein del av den flokken med hunder som bor her. Han er derfor med meg på jobb innimellom. Han får små turer avlene, og han får turer der han må føre ann. I dag var vi ein tur og gjekk rundt Norbykjerne, der han fikk treffe folk og andre hunder, samtidig som han også bare måtte gå forbi uten å hilse.

Matlysten på Taco har også tatt seg litt opp nå, og sannelig ser det ikke ut som at han også skal bli glad i godbiter. ( Førebels er han litt selektiv på vilke gobiter som kan spises, i motsetning til sin far)

20 mars da han  var litt over 11 uker, var vekta 16,4 kg. Nå over påske skal eg prøve å få veid han att, bare for å se. Vi håper så klart at han ska bli ein del større enn sin far, men vekt er ikke noe vi kan gå ut fra for å få svaret, da dei vokser veldig i rykk og napp.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.08 | 22:34

Hei! Er det noen planer for nye kull i 2022? Mvh Bernt

...
07.03 | 10:06

Dere er så seriøse og derfor vil eg så gjerne ha hund akkurat av Dere mvh Aase❤️

...
07.03 | 00:34

Hei. Nei ho gjekk desverre tom, så det blir ikke valper her før vi har noe ny tispe vi kan ha kull på.

...
06.03 | 13:23

Har dere ikkje fått valper i februar?Venter på svar 😊Mvh Aase

...
Du liker denne siden