Tidligere valpekull


Fra dette kullet beholdt vi to hunder. N uch Anastasia og Amor

Våre hunder Bianca og B2V1 var fra dette kullet. I tillegg besto kullet av Blenda.
C-kullet

Dei to hunden som vart lagt mest merke til fra dette kullet, var Cirka og Crazy Litel Bear.
D-kullet

Eit kull bestående av tre aktive hannhunder:
Duskie, Driftige Bamsegutt og Don Maximus
E-kullet

Fra dette kullet har Exsell vært ei stor stjerne, som har gjort det godt i utstilingsringen.

Vår egen Frøken er fra dette kullet.
G-kullet

N uch Gladiator og Minni er fra dette kullet.
H-kullet

Siste kullet vi hadde på Gjerterud.

Eit etterlenkta kull som resulterte i vår egen In10sive Mikke

Første kullet til Frøken fra vårt F kull der vi brukte Ikaros. Herfra har vi beholdt Jada. N uch Jojo er fra dette kullet

Fra dette kullet er det Katinka som bor hjå oss. Mor her her Minni fra G kullet og far er Crazy Little Bear

Vårt første kull etter Gladiator og andre etter Frøken. Vi har selv beholdt Lady fra dette kullet, og vært heldig å få bruke Lazy i avel.

Eit kull bestående av flere hunder som vi er stolte av. Selv har vi to stykker fra dette kullet. Marshal og Mocca, to lovende unghunder som det bor mye i.
N-kullet

Eit kull bestående av tre tisper og 7 hanner.

Består av tre brune og tre svarte. Ein svart og ein brun hanne, og fire tisper. Gler oss til å se om dette kullet lever opp til det andre kullet etter Jada og Gladiator

P- kullet vart født 6.6.2013.
Ein svart hanne som har fått navnet Polka Sheriff. Ønske var ein brun hanne denne gangen, men trur nok vi skal få mye glede av denne rakkeren likevell.
Q kullet er født 22.12.13. To hanner og 6 tisper, alle brune. Dette er eit kull som har gitt sosiale aktive valper, med veldig stor arbeidslyst.
R kullet er født 30.12.15 og er etter Mocca og "Mocca" Eit kull bestående av 9 brune valper. Tre tisper og 6 hanhunder. Vi har beholdt Riska etter denne kombinasjonen, samt at vi har avlsrettigheter på noen av hanhunden.
S kullet er født 04.01.16 og er etter Ona og "Mocca" Består av 7 valper. 3 hanhunder og fire tisper, derav ein svart hanhund og ei svart tispe. Det har blitt til at vi har beholdt to stykker fra dette kullet. Sorry og Sola har fått sin plass i familien, samtidig som vi har sameie på Silver

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.06 | 21:41

Hei. Vi har ingen valper per i dag, men håper det skal bli valper i September ein gang.

...
16.06 | 21:06

Hei. Vi håper at det skal bli eit kull ut på høsten her ja. Tipper ho kommer i løpetid i løpet av juli, så da vil det bli valper i september ein gang.

...
11.06 | 17:02

Hei! Vi er et voksent par som vurderer å skaffe oss New founlandsvalp. Vi har hatt en New founlandshund og tre Berner Sennen tidligere. Ser du snart har kull :)

...
02.06 | 12:52

Hei, vi er et par i 50 årene fra Karmøy utenfor Haugesund som er interessert i en ball helst hannhund og lure på om dere har valper? Bor i eget hus og har 2 hun

...
Du liker denne siden