VÅRE HUNDER/OUR DOGS

Første avkom der begge foreldra er våre egne. Ei herlig tispe med veldig stor personlighet, som gir alt for deg. Arbeidslyst langt over det kroppen tillater, så eg er veldig glad for at vi har flotte folk rundt oss, som har tatt Lady inn til seg. Takk til Inger og Bjørn for at dere tar så godt vare på Lady for oss.
Ein hund som virkelig liker å jobbe. Rolig men samtidig veldig aktiv.
Albuer(AD): A
Hofter(HD): A. Cystinuri: ikke bærer/not carrier.
Hjerte/heart: Friskt/Good
Bor nå i Tyskland, der han blir brukt i vann og til avel.
Mi lille prinsesse, som er full av fantestreker og aktiv som bare det. Ei veldig mjuk tispe, som leser meg som bare det, men som dermed også gir litt utfordringer i samband med vannprøver. Er helt rå til å dykke og elsker å jobbe. Gler meg over å nok ein gang fått ei tispe med eit så godt lynne.
HD: A
AD:0
Cystinuri: Fri N/N
Herlig fyr etter Tango og Marshall. Aktiv med på tur. Meget glad i å bære på diverse slik som hans far og bestefar. Ikke den største hannen, men det tar han igjen i muskler. Ein virkelig kraftkar som nok er vorte litt bortskjemt. Liker å ha eit ord med i saken, men snill som dagen er lang.
AA:A
HD:A
Cystinuri: Fri N/N
En liten dame som er bestemt på at hun skal få være med på alt. Og si hva hun mener om alt. Dette er Matias sin nye hund, og vår første hvit/sorte. Henta hjem fra Belgia, etter spennende linjer.
AA:A
HD:A
Cystinuri: Bærer
Siste tilskudd til flokken, og nok ein hvit sort. Ein liten hanne, med eit herlig gemytt og stor arbeidslyst. Det er ikke mye som vipper denne gutten av pinnen, bortsett fra mat. Kjempe glad vi fikk mulighet til å kjøpe han.
AA:A
HD:B
Cystinuria: Fri N/N
Jada bor hos andre og har det som ei dronning.
Jada er fra vårt første kull etter Frøken. Vi var delt i meningen om hvem vi skulle beholdde av de to brune tispene, men endte opp med Jada. Ho er sin mor opp ad dage. Aktiv og meget glad i det som rører seg og å gå spor i naturen. Etterhvert som ho blir eldre, ser vi at ho som sin mor roer seg noe ned. Jada bor sammen med sin sønn Matti hos Kristine og Kristoffer.
HD: A
AD: C
Cystinuri: Fri N/N
Ein stor og flott hanhund som går i sin far og brors fotspor. Han kom tilbake til oss da han var ca 1 år, og på det åre som har gått har han vist helt enestående egenskaper i vann. Han har opprykke til VP 2 i Norge og er klar til å starte i D diplom i Tyskland ved neste anledning.
AA: A
HD:A
Cystinuri Fri N/N
Riska er Marita sin nyeste hund. Allerede i ein alder av 8 mnd, ser vi at dei to skal få ha mye kjekt sammen. Er etter Mocca sist andre kull, og er ei tispe vi håper skal kunne brukes videre i avel med tida.

AA: 1 0/1
Cystinuri: fri N/N
Hjerte: fri
Endelig skulle eg få min brune hannhund. Kan nok tenkest at eg har valgt feil med tanke på at eg ønsker meg ein stor brun hanhund, men fra første stund, bare viste eg at det var Sorry som skulle bu hos oss. Ikke blant dei største, men har eit hjerte av gull og samtidig mye motor.
Dene lille frøkna var det ikke meiningen vi skulle beholde. Ho var liten ved fødsel og er fortsatt lita. Personligheten hennes derimot, er langt fra liten. Det ho ikke tar i størrelse, tar ho igjen opp og i mente på å være ei lita dokke. Det ligger nok ann til at ho blir buende hjå oss fast.
Einaste svarte hannen i kullett. Sammen med Sonja, var det ikke vanskelig å finne att dei i ein flokk på totalt 16 valper. Silver er vi heldige å fått til eit sammeie på. Han bor fast i Oslo, men kommer til oss hver gang det er snakk om ferie eller noe spesielt. Silver er ein matglad hund, og han legger gjerne på svøm.
Siesta
Ei tispe etter Ona, som vi planlegger kull på vinteren 18/19.
Ei stor tispe med mye motor. Satt ut på for til folk som tar godt vare på ho, og lar ho vokse opp sammen med andre hunder og barn.
Siste tilsskudd til flokken, og nok ein hanhund. ( Skal snart slutte å planlegge tispe, for da ender vi bare opp med hanhunder)
Vår første hvit/sorte fra eget oppdrett, og ein hund som vi gler oss til å lære å kjenne.
Allerede nå ser vi ein hund med veldig mye personlighet som sjarmere dei fleste han møter på sin veg.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.12 | 08:02

Nei, tidligst det blir kull her, er i 2024.

...
12.12 | 23:57

Hei! Har dere planer om kull i 2022? ☺️

...
26.08 | 22:34

Hei! Er det noen planer for nye kull i 2022? Mvh Bernt

...
07.03 | 10:06

Dere er så seriøse og derfor vil eg så gjerne ha hund akkurat av Dere mvh Aase❤️

...
Du liker denne siden